Eilen oli se lukupiirin ensimmäinen osa, viikonpäästä sitten koipi ite on "tulessa" eli alustusvuorossa. Nooh, kait siihen(kään) ei kuole vaan menee ihan hyvin kohtuullisesti siis.
Tänään kuitenkin ollut taas se välipäivä, kun ei oikein mitään ole saanut aikaseksi ja koko ajan tunne et jotain on unohtunut. Päämäärätöntä blogien selaamista ja sekavaa asioiden pohtimista.
Ulos tarttis päästä. Tämä sisällä olo alkaa tosiaan jo puuduttaa, vähäsetkin aivosolut.
Töihinkin tekis jo mieli ja vielä on kuukausi sairaslomaa.

Mut, hei yksi asia iski tajuntaan tänään. Voi hyvät ystävät ja kylänmiehet, kyllä te olette jaksaneet täällä vierailla.  Kiitos.
Olette hetimiten rikkomassa 300 000 rajaa.  Kolme vuotta tulee täyteen kuun loppupuolella (21.1 tarkistin ) taitaa tuo lukema täyttyä sitä ennen.
Monesta on tullut live tuttuja ja vielä useammasta sähköpostiystäviä.
Jokainen täällä vieraillut kommentoi sitten tai ei, en minäkään aina siis en läheskään aina kommentoi, ihan yhtä tärkeitä olette.  Niisk niisk.Oiskos se kisan paikka?  Joku leikkimielinen, harmiton, eikö niin? Mutta mitäs mä keksisin ?
Pelkkä kommentointi ei nyt kyllä riitä. 

Kerro kommentissasi, lempivärisi, mikä on mieluisin harrastuksesi, mistä saitkaan kipinän?

Arvonta  21.1  klo 12.00

Lykkyä tykö. Ei tää nyt mikään niin hauska ollu, mut tulkaa mukaan kuitenkin. niin ja hei laittakaa se sähköposti osoite heti mukaan, se näkyy vain minulle.