Ensimmäinen lääkkeetön päivä, ainakin tähän mennessä. Uskomattoman hyvin tämä aika on mennyt, kiitos kannustuksesta teille.
Tänäänkin olen pikkuhiljaa puuhaillut kaikenmoista, aikaa siihen kuluu, mutta kulukoon. Ikuisuusprojektikin on tuolla nyt aseteltuna mittoihinsa kuivumassa, jospa siitä valmistuisikin.
Kesätytön keeppi pääsi puikoille, kun en löytänyt sopivia pyöröpuikkoja revontulihuivia varten. Ajattelin yrittää, aika näyttää tuleeko valmista.:)
Lukea pitäisi, siis tuotta  "Oppiminen ja koulutus" kirjaa. Se on mielenkiintoinen ja moni asia saa ihan uusia mittasuhteita, kun pohtii nnitä tuolla tekstissä. Silti ei sitä jaksa kovin pitkään, pitää sulatella ja kirjoitella asioita muistiin, joten käsi käy suuntaan jossa on.....
joululahja, Suuri Värssykirja ja sitäkin olen selaiillut, on siinä värssy poikineen. Tosiaan kehdosta hautaan.

2178940.jpg

Vanhat muistovärssyt joita kirjoiteltiin aikoinaan toistemme vihkoihin, paatokselliset nykyisellään jopa huvittavat värssyt, mutta voi että ne olivat silloin tärkeitä. Muutamia löytyy kirjasta, samoin uudempia ja muokattuja ties moneenko kertaan. Ihan mukavaa ajankulua ja varmaan näitä värssyjä tulee käytettyäkin.