Tapanin iltaa. Olette varmaan olleet tapaninajelulla tai kävelyllä jokainen :) Tänäänhän taas sai tehdä muutakin kuin syödä ja nukkua.
Olikin oikein mukava ilma, ainakin ikkunasta katsellen. Auringonsädekkin vieraili ja tokihan siitä piti kuvakin ottaa. Onhan se kovin harvinainen vieras ollut viimeaikoina.
2176004.jpg

Ikkunan läpi kuvasin, joten jos siinä on joitain pilkkuja niin ne on kärpästen terveisiä. Ei kukaan pessyt ikkunoita(kaan) jouluksi.
lapsena kotona, puhuttiin aina vanhasta joulusta ja uudesta joulusta. Uusi joulu oli uusi vuosi, en muista tarkkaan tehtiinkö silloin jotain erityistä siksi uudeksi jouluksi vai pitikö ruokien riittää siihen saakka.
No, minä en leiponut jouluksi, joten korjasin asian tänään
2176018.jpg

Tapanintorttuja ...olkaa hyvä.
Mitäs muuta... niin siitä ikuisuusprojektista piti kertomani. Ei se mikään vaikea ole, vaan niin pannahisen venkura muuten, että ei pahemmin jaksa kiinnostaa. Eilen illalla olin  riemuissani, jess nyt on etukappalekin valmis, pingotus ja kokoaminen. Tulihan se tehtyä, vaan...mites...tää..näyttää...jotenkin... kummalliselle..!!!!!! Voi elämän kevät, etukappaleen toinen olka oli 5 senttiä lyhyempi kuin toinen ja just mittasin et on samanmittaset. Uusinta mittaus ja vielä uusinta, mutta lopputulos ei muuttunut joten työ jatkuu :)