Puhhhh.
Kaikkeen sitä vanha ihminen nokkansa pistää, mutta periksi en anna ja parhaani teen. Jos olisin tajunnnut nuorena kuinka monimutkaista kasvatus on, en olisi yhtään lasta uskaltanut tehdä. Saati sitten lähteä työtä tekemään kasvatusalalle, sen enempää lasten kuin aikuistenkaan.
Siis tässä nyt puran tyhmyyttäni  aikuiskasvatustieteen opintojen suhteen.

Jotain sellaistakin olen tehnyt josta jotain ymmärränkin, eli jopa pari korttia, kuvasinkin ne, mutta tuli niin huonoja, etten kehtaa esitellä, siis kuvat oli niin huonoja, ei kortit tietenkään ;) Hih.
Lankaenkeleiden tekoa harjoiteltiin askarteluryhmässä, niistä enemmän ensiviikolla kun Kätsylässä on enkeliviikko.
Mitäs vielä "kehuisin", eipä juuri ole kehumista, koko syksyn työnalla ollut neule on yhä työnalla. Edistystä sikäli, että en ole purkanut ainakaan kahteen viikkoon. 
Juu     olen neulonut sitä kyllä :) Saattaapi vaikka valmistuakkin... joskus. Takakappale valmiina (ollut jo kauan) etukappale yli puolenvälin ( toiseen kertaan) sitten tarvitaan enää ne resoriosat ja olis valmis. Ei kummoinen urakka,  tekijä vaan valittaa.
Urakasta tuli mieleen, Kätsylään saatiin erään edesmenneen käsityöihmisen ristipistotöitä jotka olivat jääneet mikä minkäkin verran kesken. Eräs intohimoinen pistelijä otti urakakseen tehdä ne loppuun, ja toi tänään kauniit viimeistellyt prässätyt työt takaisin. Nyt vaan kehyksiin ja päätimme pitää näyttelyn talvenaikana noista todella kauniista töistä. kerron sitten lisää myöhemmin, kunhan nyt vaan härniksi vikkasin.
Ja nyt menen nukkumaan, ennekuin enempää sekoan. Öitäh.

2022340.jpg 

Niin tämmöistäkin oli mukana