Kummallinen päivä tänään, ihankuin unessa olisi mennyt aamusta tähän hetkeen. Töissä normaalia vilkkaampaa, mutta sekään ei kunnolla "herättänyt".
Kait tuolla sisemmässä aivolohkossa tikuttaa huomenna alkavat kansalaisopiston ryhmät. Nyt vastako tajuntaan on menossa, että mihin kaikkeen sitä on taas ängennyt mukaan, ottanut ahneuksissaan vastaan tai jotain.
Ei vaiskaan, innolla odotan opiston ryhmien alkuja, on upeaa päästä mukaan ohjaamaan joukkoa innostuneita ja mukavia ihmisiä. Yksi käsityöryhmä, sama joka viime vuonnakin ja muutama pienryhmä kuvien kanssa touhuamiseen. Tehdään yhdessä Itse tehty Digi Heinola. Oman näköinen kuvakollaasi ja koetetaan löytää se ITE-tehty oma näkemys omasta kotikaupungista.
Elämänkaari kirjoittaminen jatkuu ja uusikin ryhmä aloittaa. Tiedossa ihania vanhoja kuvia ja monia tarinoita niiden ympäriltä.

Käsitöitä kuitenkin sain  sentään aikaseksi tänäänkin. Niistä vaan enemmän huomenna.
Kangaspuilla on yhä voimakas veto puoleensa, sillä jakkaralla on niin mukava istua ja katsella kun sukkula lentää ;). Mattoa olen taas takonut muutamanan päivänä vähän joka välissä. "m valmiina ja lisää tulee. Varmaan en muuta tekiskään jos aikaa olisi. Odottelen vaan, että ne Kätsylän elämyspuut saadaan kuntoon ja pääsen niihin. Kultapiiskua ja heinää ja oksia sun muuta on odottamassa jo valmiiksi kuivatettuna.
Taitaa päivät vaan venyä entisestään :)
Niin ja Kaijaleena. Olen minä sen ketjusilmukkakirjontatyön saanut sentään jo kankaalle siirrettyä, huomenna pitäisi ensimmäiset silmukat tehdä.

Oikein mukava syksy on tulossa, toivottavasti teille muillekkin.