Maanantaita ystävät, se alkoi sitten heinäkuun viimeinen viikko.
Aamulla oli jopa viileää, kun pyöräilin töihin. Pihassa sitten katselin kun ihmisiä oli aamu-uinnillaan, oikeastaan aika moni. Pitäisiköhän ottaa itseään niskasta kiinni, kun kerran uimarannan vieressä on töissä, niin uimapuku matkaan ja joka aamu ensin uimaan, niin johan päivä lähtee vauhtiin......:)

No, kuitenkin tänään ihan normaalisti päivä alkoi ja nopeasti menikin. Mymskä käväisi visiitillä ja siinä turistiin jonkin aikaa kaikenlaista.
9.8 kun on se kokoontumisajo paperiaskartelijoille ja luonnollisesti toivon mooooooonta blogituttua silloin paikalle. Samana viikonloppuna tapahtuu jotain muutakin, joten.....
Välillä voi käväistä satamassa (ihan vieressä) kalamarkkinoilla tai vilkuilla hikisiä ihmisiä kesäteatterin lavalla. Enää siellä ei oteta Housuja pois vaan on Löylyn MM-kisat. Tuuthan ;)


Sain minä jotakin valmiiksikin tänään, en ihan koko päivää jutustellut. Pellavapoppanaiset tabletit on nyt
kudottu, huomenna saan puista pois ja "pääsen" solmimaan. Aion jättää niihin lyhyet hapsut.
Ai, miten niin tietenkin? :)
Oikeastaan en tykkää sitten yhtään siitä solmiamisesta, mutta onhan sekin jonkun tehtävä, jos en onnistu nakittamaan siihen ketään :)

Kaijaleenalta sain hyvät ohjeet ketjusilmukkakirjontaan ja pitäisi päästä sitä harjoittelemaan. Taas on niin valtavasti kaikkea uutta ja mukavaa. Syksyn tunnitkin alkavat hahmottua ainakin ajatuksen tasolla.
Onneksi on valoisat illat ;)