Pitkästä aikaa aurinkoinen lämmin päivä, iltapäivällä jopa kuuma. Siivosin kunnolla ihan parveketta myöten, pesin kolme koneellista pyykkiä ym.
Kävin myös tutustumassa tuohon uuteen ABC asemaan tai lähinnä siihen Lähiruokatoriin, Oli oikeinkin miellyttävä kokemus, tuotteet lähellä tuotettuja ja ei liikaa pakattuja Ihanat tuoksut tulvivat vihannesosastolla.Mahtava lihatiski ja kalatiski.
No se niistä.
Iltalenkille lähdettiin katselemaan mustikoita, eipä juuri näkynyt pari sain maistettua, mutta on tuo ihmisen mieli kummallinen.
Metsässähän on nyt hurjan pitkää heinää, horsmat kukkii ja se mikälie keltainen punertavavartinen kukka, jonka varsi on melko puumainen. Meikäläinen miettii miten noita voisi hyödyntää kudonnassa. Millainen on horsman varsi kuivuttuaan, sopiiko kenties seintekstiiliin, kestäisikö kaitaliinassa?? Entä nuo pitkät heinät, niistä tulisi kaunis valoverho, kaitaliina.... ja ties mitä. Tuo keltainen kukka jonka varsi oli kauniin punertava olisi jo sinällään kaunis, pitäisi kokeilla kuivattaa. Entä vanha kunnon nokkonen?
Siis missähän vaiheessa mulla on naksahtanut päälle tuo vaihe... kudontakärpäsen puraisuko??
Alanko nyt keräämään heinät ja nokkosetkin nurkkaan kuivumaan, onhan täällä jo käpyjä, oksia kiviä risuja ym.
Niin ja kanervakin kukkii jo. ;) ja se kamera oli kotona.