Ansku ja Marja. Kiitos tästä kunniasta. Tuntuu mukavalle. Oikeastaan ihan upealle ;)

1446941.jpg

Here are the rules:

1. You have to nominate 5 blogs, which havent had awards before.

2. Each of the blogs must have a purpose!

3. The nominated blogs must make a link back to this page!

4. The logo from the award must be put on their blog and it must link back to this blog.

Nyt sitten se osio, jossa en todellakaan ole hyvä.

maiju, blogisi on erinomainen tietopankki kaikille paperista innostuneille ja innostumista varovasti aloittaville. Tietoa ja neuvoja saa aina. Tutkapari maiju ja taava ovat tällä alalla ainakin minulle "opettajia"
taava, katso yllä olevaa.
Pinja-Gloria, kuvasi ja kertomuksesi kaukaisesta Kuwaitista ovat mukavia lukea ja katsella. aitoa elämää, ei matkatoimistojen mainoksia. Tämä tosin sopii kaikkien muidenkin maailmalla asuvien suomalaisten blogeihin. ne ovat tärkeitä kohteita avartamaan omaa maailmankuvaa.
Mags, Omalla vastuulla helmihulluuden vaaroihin sukeltaa mennessään sinun blogiisi. kauniita koruja kauniisti kuvattuna.
Pollen suuret saappaat, uudempi tuttavuus minulle, mutta kertaheitolla meni tajuntaan. Monipuolinen, lämminhenkinen ja sydämellä kirjoitettu, kauniilla kuvilla koristeltu jokapäiväinen vierailukohde.

Jokainen blogi on tärkeä, eikä näitä pitäisi mihinkään järjestykseen laitella. Varsinkin,kun niin moni omistakin oli jo maininnan saanut. No, joo, marisen vaan siksi kun en osaa eritellä teitä :) Pitäisi antaa blogilistalle :)