Aina silloin tällöin blogistaniassa liikkuu näitä tunnustus palkintoja. Mukavaltahan se tuntuu, kun tällaisen saa omalle blogilleen. Eri asia on sitten kuinka osaa sitä edelleen jakaa.
Nelmi muisti minua isolla Eellä,


1310009.jpg


Kauniisti ajatuksella kirjoitettu valintaperustekin mukana.


Suoraan en osannut siihen vastata, tarvittiin rämpimislenkki metsässä Rassen kanssa ja sen tuomat tunnelmat auttamaan.
Viime aikoina, kun on tuntunut niin olemattomalta se anti mitä olen blogiin saanut kirjoitettua. Siitä huolimatta joku pitää vielä erinomaisena.
Moni on tämän jo saanut ja moneenkin kertaan ja teitä on juuri niin monta kuin näitä haluaisin jakaa. Niinpä katselinkin listaani  hieman toisin, miettimällä uusia blogeja joiden parissa myös viihdyn ja nautin.
Sennumaria, tuolta suuresta maailmasta Yhdysvaltojen itärannikolta. Suuren ihana lämminhenkisen perheensä kanssa, hänet tahdon tuoda esiin. Salaa olen vaan lueskellut, kertaakaan en kai kommentoinut.
Monta ihanaa lämmintä hetkeä viettänyt ja paljon ihania kuvia katsellut. Kotiin kolmesta kolkasta

Sitten toinen kolmas neljäs jne. Tähän voisin laittaa sitten 120 blogia vähintään, enempää en viitsinyt laskea. Jokainen blogi, jota luen on erinomainen, ei se muuten olisi listallanikaan. Iso E kuuluu siis ihan jokaiselle joka tätä lukee. Monentyylisiä, erilaisia, kaikki erinomaisia.

Kuvankin voisin vielä laittaa tuolta metsätaipaleeltamme
1317540.jpg

Tuolla sitä asiaa mietittiin :)