"Jos selitys on pidempi kuin kolme sanaa, niin sitä ei uskota."
Niinpä selittämätön loppuunsaattamisen vaihe lienee meneillään. Aloitettuja, alkuaan pidemmälle ehtineitä juttuja on vaikka kuinka. samoin muita keskeneräisiä juttuja.
Olen itselleni vakuutellut, että kaikki johtuu vaan tästä odottavasta olotilasta sen kädentaitotalon suhteen. Siinä kun päätös viipyy ja viipyy, nimittäin se lopullinen varmistava päätös.

Voisi tuo säätilakin jo vähitellen päättää onko kevät vai talvi.
Narinakiintiö on nyt täys. :)

Torstaina ehdin poikkeamaan parilla kirpparilla ja Fidalta onnistuin löytämään lankaa. Minullahan ei kovin vanhaa tämä uusio virkkaus/neulomisharrastus ole joten monien vanhempien lankojenkin kohdalla tulee yllätyksiä.
Nytkin ihastuin kauniin siniseen 100% villalankaan jota oli kolme vyyhtiä. Asiaa sen kummemmin tutkimatta toin langat kotiin.

Pussi auki ja sieltä paljastui Floricaa. Milloin sitäkin on vyyhdissä myyty???
1277724.jpg

Samasta paikasta on nuo Teddytkin kotoisin. (Yht. 5 euroa)
Hahtuvaa hain vielä Maalaispuodista ja taas on lankavarasto kasvanut. saisi vielä niitä johonkin muotoonkin väkerrettyä.

Puolivalmiit työt, harrikkapaita, (kainaloissa saakka) viivotinvirkkaushuivi, suorakaide salomoninsolmuilu ja kolmiohuivi ovat pahasti kesken, sitä loppurutistusta kaivataan.
Oli muuten todella "järkevää" aloittaa musta neule samaan aikaan kun vaaleasta koirasta karva lähtee tukkoina. :(

Käsityöpiiriin pitäisi alustava suunnitelma tehdä seinävaatteeksi joka myytäisiin huutokaupalla keväällä.
Olen kaavaillut sellaista kankaasta tehtävää kukkaketoa johon kukat tulisi "pulleina" ja vähemmän pulleina. Lopputulos olisi hieman kolmiulotteinen.
Nuo Tildatyyliset kukat olisi kivoja. Mukaan nappeja tehosteiksi ym.
Saa nyt nähdä onnistunko saamaan  mitään aikaseksi.

Tyynynkään tekniikka ei ole lopullisesti ratkennut, en muistanut ottaa mallia mukaan kun kävin johtavaa käsityönopettajaa ja tilkkuexperttiä tapaamassa.