Reipas lenkki aamuhämärissä sateessa ja tuulessa piristää kummasti. Nyt on niin energinen olo, että pois tieltä. :)
Eilinenkin meni tässä sisällä suurelta osin. Parveketta laittelin syksyyn. Kynttilöiden ja lyhtyjen aika alkaa olla käsillä.
Rassen sohvan raahasin takaisin sisään ja koira ei oikein asiasta tykännyt. Hänen paikkaansa tuolla tavoin siirrellään ihan ilman lupaa. No siivottu se nyt on ja voi aloittaa "syyssisustuksen", mitä se nyt sitten lieneekään.
Toinen urakka oli löytää sisäkukille paremmat paikat. Ikkunalla ne taas lämmityskauden alettua "paistuvat" ja vetääkin noista harvoista ikkunoista. Tämäkin homma jäi hiukan vaiheeseen, kun tuota valaistustakin tarttisi lisätä.
Ja jotta pysyisin tavoitteissani niin muutaman kerrolsen illalla neuloin villapaitaakin. Yksi salomoninsolmuhuivikin oikeastaan pitäisi tehdä, mutta ei sillä ole kiire. Pelkään vaan että kolmen viikon päästä on kiire.

Niin juu, piti kysymäni teiltä, että tiedättekö mitään hyvää konstia millä noista ullakkolangoista saisi sen hajun pois? Paljon se on vähentynyt jo, mutta kun kerän vie nenän eteen niin kyllä ne vielä tuoksahtaa. Onko siihen mitään muuta keinoa kuin pestä sitten valmis työ? Noita keriä en kyllä lankana pese.