Eilinen päivä meni ihan lusmuillessa. Mitään sanottavaa en saanut aikaan. Ulkona paistoi vesisade ja olo oli nuutunut ja väsy. Lopulta päätin että, "se on lauantai nyt ja mun ei ole pakko todellakaan tehdä mitään" joten lusmuiltiin sitten, pakollisten ulkoilujen välissä.

Naapuri oli käynyt jollain vanhalla tyhjennettävällä ullakolla ja nehän on tunnetusti mielenkiintoisia paikkoja.
Mitä kaikkea lienee löytänytkään, mutta minulle tuotiin lankaa...kuinkas muuten
905288.jpg

Vanhaa marinoitunutta Sofil Mimosaa yksitoista 50g kerää tuota persikan? väristä ja yksi keltainenkin oli mukana. Lisäksi oli  keltaista Moda lankaa kaksi 100g kerää. Markka hinnat näkyi olevan Mimosakii maksanut Anttilassa aikoinaan 8,95 , eiköhän nuo markkoja liene.
Tuolla parvekkeella ovat nyt hengittelemässä raitista ilmaa. Sen verran ummehtunut haju niissä on, etten ihan kaappiin viitsinyt laittaa. Katsotaan nyt lähteekö pois.

Kaivoin minä illalla jo sitten korin pohjalta sen isännän villapaidankin esille, kun päätin että siitä pitää tulla nyt se ykköstyö. Saas nähdä nyt sitten, vai jääkö ikuisuusprojektiksi.

Tänäänkin sataa ja tuulee joten pitkä lenkki tuonne laavulle taitaa jäädä tekemättä. Siellä kukkii kallion koloissa kuulemma runsaasti sinisiä keto-orvokkeja ja olisin halunnut niitä kuvaamaan. Ovat varmaan todella kauniita siellä jylhässä maisemassa, muuten paljaan kallion koloissa.