818739.jpg

Tarjuska luovutti minulle tämän arvonimen, josta olen todella otettu. Kiitos Tarjuska.
Itse olisit kyllä ehdottomasti ensisijainen saaja, mutta jaan nyt tätä riemua muillekin.

Seitsemän seuraavaa pitäisi nimetä.
Lainaan Famun suomennosta, plakaatin suunnittelijan toiveista jakoperusteiksi::
Tällaisen tunnustuksen voi antaa blogiystäville,jotka huolehtivat toisista,antavat tukeaan ja ovat positiivisen ilmapiirin luojia blogimaailmassa.Käytä vapaasti nappia kertoaksesi saajalle,että "You are nice".Tätä tunnustusta voisi kutsua "Mukavien (hyvien) asioiden blogitunnustukseksi."

Monia on ehdolla luonnollisesti, enhän muuten heidän blogejaan lukisikaan, valita nyt näistä sitten muutama. Kaikki täyttävät perusteet, monet on jo kunnian saaneet. Mikäänhän ei estä sitä antamasta yhä uudelleen, mutta koska oma blogini on sekametelisoppa monista eri asioista, koetan hakea myös erilaisia blogeja joita muistaisin tällä plakaatilla.

Risulintu, luonnonmateriaalien ja askartelun erityistaitaja, ihana kannustaja ja viherpeukalo. Nyt vielä värjärikin ja ties mitä muuta. Sinulta olen saanut innostuksen risujen vääntämiseen ja kaarnaveneiden vuolemiseen. Blogiisi…. blogeihisi siis, on aina yhtä mukava tulla vieraisille.

Marjut, neulonnan taituri, ohjeistaja, innostaja monitaituri. Lukemattomat ovat ne ohjeet ja vinkit joita olet meille laatinut. Aina on apu löytynyt. Kirjoituksiasi on hauska lukea ja seurassasi viihtyy tällainen kehnompikin neuloja.

Pahainen blogi, Ziina jotenkin olet tullut jäädäksesi tuohon listalle, iloinen mukaansatempaava kirjoittaminen ja hyvän tuulen jakaminen ympärillesi on sinulle luontaista.

Möhönasu, tilkkutaituri joka istutti minuunkin haaveen "joskus vielä minäkin…." herttainen, ystävällinen ihminen joka jaksaa aina kannustaa ja antaa hyvää palautetta.

Angorina, olet varmaan jo saanutkin ansiomitalisi, mutta sinulle suon näitä useamman. Kotoinen ihana blogi ja uskomattoman taitava ihminen. Miten ehditkin tehdä tuon kaiken.

Sitten haluaisin antaa yhden uudelle tuttavuudelleni blogimaailmassa, blogi johon jäin koukkuun kertaheitolla. Ei hän mikään ihan uusi ole bloggaajana, mutta minulle uusi raikas tuttavuus Pihapolku. Poluillasi on mukava kuljeskella kanssasi ja katsella kaunista luontoa.

Kuun lumoa, Leenukka, uskollinen ihana taituri, joka ei juuri itsestään melua pidä, mutta aina hänen päivityksiään odotan.

Nämä ovat mukavia muistamisia, mutta koetetaan muistaa muutenkin ja jakaa sitä hyvää mieltä ympärillemme.