Sinne se työviikko taas mennä hujahti ja edessä ihana siivousviikonloppu :(.
Tänään olikin hyvin hiljainen päivä, kun kaupungissa oli markkinat. Vain pari "minä olen aina oikeassa" tyyppiä kävi kahvilla ja esittämässä mielipiteitään niin vaaleista kuin ilmaston muutoksestakin. Eri aikaankin vielä.:(
Omasta mielestään he keskustelevat, mutta erimieltä ei sovi olla, koska sitten alkaa melkoinen huutaminen ja pitkät puheet ja selitykset. Ai, että mä nautin :(:(

Olkoon moiset aatokset.
Eilen oli siis askarteluryhmä ja mukana vain kolme ihmistä. Aloitettiin tekemään sellaisia 30x30 pikku seinävaatteita kirjoen villalangoilla säkkikankaalle.
Syksyllähän saimme punasävyisiä villalankoja useamman kilon valmiiksi pätkittyinä. Joku oli heittänyt roskiin ja toinen pelasti pois sekä toi tuvalle. Ihan uusia puhtaita lankoja.
Eilen ei ollut kameraa mukana, jotta olisin alkukuvia ottanut ja tänään sitten huomasin, että intoa tekijöillä riittää, kun työt olikin viety kotiin. Ihan hyvä, on siis mieleinen työ.
Itsellä on nuo käsityöt tosiaan kärsineet viimeaikoina, mutta kyllä niitä kohta taas tulee. Käsi tuntuu nyt jo ihan hyvälle, joten hyvin nuo lääkärit osaa paranemisajan laskea.
Ei vaan meinaa tällainen hätähousu oikein uskoa.
Hetkeksi vielä tuon salomoninsolmuhuivin pariin, ennen nukkumaanmenoa.