Kävin tänään töitten jälkeen Tiimarissa, ostelemassa askartelutarpeita kahdelle seuraavalle torstaipäivälle.
huomenna olisi tarkoitus koristella ikkunoiden väliin jotakin pientä keväistä. Kaikki harmaat aivosolut saa tehdä työtä kun miettii mitä keksisi, kun rahaa ei juuri saisi käyttää.
Tarkoitus oli laittaa vihreää sisalkuitua ja siihen värikkäitä höyheniä kukkia ja tipuja. Sisalia en saanut joten silkkipaperilla pitää selvitä.

Sinne oli juuri tullut niitä ruskeita höyheniä ja hamstrasinkin useamman pussin kranssien koristeluun.
Otin myös ison pussillisen muovimunia, styroxisia olisin halunnut, mutta eipä ollut. Nyt pitää kokeilla miten noitten päälle onnistuu huovuttamaan.

Olipa muuten hinnakasta villaa, 30g pussi 3 euroa. Pitkään piti miettiä, mutta uskalsin ottaa, saa nähdä pitääkö omasta pussista maksaa :)
450401.jpg

Kyllä siellä on taas tavaraa, jos jonkinlaista krääsää ja lisää tuli oven täydeltä. Myyjäparat oli jo ihan tuskissaan, että mihin ne kaikki mahtuu.

Tänään minua houkuteltiin aloittamaan syksyllä ihan toiminimenä noiden ohjaamisien kanssa, mutta taitaa olla melkoinen kynnys aloittaa uudelleen. Onhan minulla ollut oma toiminimi, se vaan on siellä hyllyllä odottamassa. Monta aatosta pitää miettiä ennenkuin uskaltaa, mutta ei sitä koskaan tiedä mitä tän mummon päässä naksahtaa. ;).