Käsityöpiiri kokoontui päivällä ja kevät kirvoitti heilläkin kielenkannat huippulukemiin. Kolmetuntinen vierähti kuin huomaamatta.
Tämä ihana tipuliini, kanaliini sai sitten uuden kodin toistaiseksi minun luotani. Tosin matkaa jo viikonloppuna eteenpäin. Mukaansa saa "evästä" reppuunsa.

477268.jpg

Jutustelu jotenkin luiskahti käsitöiden opetukseen tänäpäivänä ja ilmeni ettei esim. kansalaisopisto ilmeisesti tajua kädentaitojen kasvavaa innostusta, koska täällä ryhmät eivät edes täyty ja se luetaan niin ettei käsityöt kiinnosta.
Porukka arveli, että opiston hinnat ovat pilvissä ja siksi kursseja joudutaan perumaan.
Toisaalta taas yksityiset kädentaito kurssit vetävät porukkaa.
En tiedä miten on muualla, mutta meillä on 70€ lukukausimaksu ja siihen päälle sitten kurssimaksut ja tarvikekulut.
Edit. korjaus tuohon lukukausimaksuun, tarkistin hinnan ja se näkyykin olevan 40€ kevätlukukaudelta
Yksityisellä menee vaan jokin kurssimaksu ja luonnollisesti tarvikekulut. Opettajat monesti samat ammattitaitoiset tekijät kuin opistollakin.
Taitaa se minunkin haaveeni, eli saada tänne lapsille oma käsityökoulu /kerho, jäädä tosiaan haaveeksi..

No, se siitä. 
Uudistin tänään taas yhden kransin , taidan ostaa itselleni perjantaina myyjäisistä. Voisin istuttaa tuohon vielä pari tipua.

477269.jpg

Pohja on koivurisuista, päällystetty ruskeilla höyhynillä. Nuo munat on huovutettu.

Niin ja, kyllä mua sitten taas koetellaan ;). Aamulla oli metsurit tuvan pihassa ja kaatoivat ison koivun. Siitähän tuli valtavasti ihania oksia, risuja. Saisi vaikka mitä, mutta ei tuo ranne kestä risujen vääntämistä,
pakko on antaa olla. :(