Lidlin mainos tuli tuossa juuri, olis lankaa huomenna tarjouksessa. Pitänee käydä töitten jälkeen Rassen kanssa lenkki sielläpäin, jospa olisi vielä jotain jäljellä. Yleensä noita on niin vähän aina kauppaa kohden, että loppuu jo aamupäivällä.
Tuo neulelankasetti kiinnostaa, tosin se on acryylilankaa, mutta kuulemani mukaan ihan laadukasta joten käyttöä löytynee, eiku löytyy. Hintaa puolelle kilolle 4.99€
Las Vegasta ajattelin katsella pääsiäissilmin, olisiko siitä kirjaviksi tipuiksi. Hintaa 200g 5.99€ , aikas kallis kumminkii.
Puuvillalankaa en nyt tarvitse kun on entisetkin käyttämättä.
Ompelulangatkin vois olla ihan hyviä.

Sitten ihan muihin asioihin. Haaveilin aamulla lähdöstä laavulle, mutta annoin tuulelle periksi, ja vaihdettiin suuntaa. Pitkään kierreltiin pikkupolkuja , ettei olisi tallottu hiihtolatuja ja suunnistettiin syvemmälle metsään.
Kuusikkoon, jossa Rasse voi juosta vapaana hetken. Hirviä sun muita pikku eläimiä siellä saattaa olla, mutta kyllä sekaan mahtuu.
Kyllä sitä sitten juostiinkin, muutama oravakin oli leikkimässä ja niitäkin piti yrittää kiinni. Harmi vaan kun tuo kiipeämistaito oli jäänyt opettelematta.
Sankassa kuusikossa ei tuulikaan haitannut ja meillä oli oikein mukavaa. Makkaraa ei päästy paistamaan, mutta odotellaan keväisempiä ilmoja. Sitten jo uskaltaa ottaa kamerankin mukaan.

Kotiin tuli kaksi ihan rätti väsynettä lenkkeilijää, hyvä että edes ruokaa jaksettiin tehdä :) :), mutta kyllä se taas kannatti. Oli niin tyytyväinen olo.