Selkeitä vieroitusoireita lienee havaittavissa, kun joka puolelta tuntuu löytyvän toinen toistaan ihastuttavampia juttuja ja ohjeita.
Tänään eteeni tuotiin hyvinkin rähjääntynyt Kotiliesi. Marraskuun numero vuodelta 1978. Sieltä sitten löytyikin tällaiset......huoh....

380557.jpg  380558.jpg

.....siis eihän näitä voi vastustaa.

Samaisessa lehdessä oli myös mohair-langasta virkattu hartiahuivi. Kaunis kuin mikäkin, mutta tairtaisi jäädä meikäläiseltä tämä palapeli kokoamatta. 55 isoa tähtikuviota, 45 pientä tähtikuviota ja 9 sisäsivun suoristajakuviota. Jo pelkkä päätteleminen kammottaa, mutta kaunis se oli. Pitäskö kuvakin olla?
Ohjeen kyllä otan talteen, jos vaikka.........

Siihen villanukkakirjontaakin sain tänään pikakurssin. Kokeilen sitä huomenna. Vaikuttaa aina vaan mielenkiintoisemmalle.

Olin siis käsityöpiirissä tänään. Sain valtavasti sympatiapisteitä ;)
Siinä pitkän pöydän päässä istuessani, tuli oikein hyvä olo. Toista kymmentä iloista, innokasta käsityön taitajaa, monenlaista taitoa, hienoja oivalluksia ja ideoita.
Pöytää kiertämässä uteliaita silmäpareja katselemassa ja imemässä itseensä rohkeutta aloittaa, kenties jonain tiistaina näen heitäkin käsitöineen pöydän ääressä.

Yhdeksän päivää enää (vielä ) sitten lähtee kipsi. Toivottavasti sitten tuo kinnasneulahommakin onnistuu paremmin. Noita aloitusnyssäköitä on jo ihan tarpeeksi :)