Katselin töissä tänään aivan ihania virkkauslehtiä. En tiennyt moisia edes olevankaan ja ei niitä kuulema edes Suomesta saa. Työtoverinani on ollut viikonpäivät virolainen rouva joka on intohimoinen virkkaaja (selvisi tänään), hän toi omia virkkauslehtiään nähtäväksi. Lehdet olivat pää osin saksalaisia ja puolalaisia, mutta niissä oli todella selkeät ohjekuvat ja..... mitkä mallit, siis aivan uskomattomia.
Hän on hankkinut lehtensä Viron puolelta.
Lehdet maksavat siellä noin 5 euroa kappale. Yksi lehti oli kokonaan virkattuja kukkia ja kukka-asetelmia. Tähän ikään olen päässyt ja nyt vasta tuonkin näen, haluaisin myös toteuttaa edes jonkun.
 Hän on apunani enää kaksi päivää, pitää koettaa saada lisää tietoa. Piti ottaa lehtien nimiä ylös, mutta jotenkin se taas jäi.

 Huomenna on käsityöpiiri, koetan saada jotain selvää tuohon villanukkakirjontaan, siihen pitäisi ohjeentapaistakin saada aikaseksi.
Hommanhan pisti alulle Villanukka laittamalla minulle asian tiimoilta sähköpostia ja eihän minua kovin paljoa tarvitse yllyttää tällaisessa asiassa.
:) Huomasinpa juuri yhden huvittavan seikan tässä postauksessa. Aika tavalla menee laidasta laitaan pientä piiperrystä tarkkaa työtä pitsinvirkkausta, toisaalta ronskimpaa kirjontaa, paksua villalankaa ja huopakangasta. No elämä on.