Valo, lumi mikä lie, mutta hienoa on ollut tänä viikonloppuna ulkoilla.
Lunta sateli hiljalleen, kun lähdettiin päivälenkille Tarkoitus oli tehdä sellainen 5km reipas lenkki.

Kilometrin jälkeen lunta tuli sitten niin reilusti, ettei eteensä nähnyt, mutta mukavaa oli. Rasse ravisteli turkistaan paksumpia välillä pois.
Metsäänhän me aina mennään, kun vaan on mahdollista, joten sinne nytkin suunnattiin, kesäisille poluille.
 
Ensin rahnuttiin lumipenkan yli, siinä olikin lunta odotettua enemmän ja Rasse jo katseli että tuleekos se muori sieltä ollenkaan, kun koko ajan saa "vetää".
Pehmeässä pumpulilumessa olikin helpompaa tallustaa ja ihailla sitä valkeaa rauhallisuutta. Hämärää koska satoi lunta. Hetketsi aina taukosi ja uskalsi ottaa kamerankin taskusta.

376869.jpg

Tutkittiin tutut puut ja seisottiin laiturilla, jäälle olisi tehnyt mieli (ei minulla), mutta oli vettä jäänpäällä joten parempi pysyä kuivalla maalla.
Sitten iski älytön ajatus, oikein kuningas sellainen.
Lähdetään tuosta peltoaukean läpi, umpihankeen, kyllähän me nyt siitä selvitään. Tulee vähän tehoa lenkkeilyyn, kun oli se parinviikon löysäkausi.
Ja eikun menoksi, mutta eihän siitä suoraan päässytkään. Tuli pikkuinen mutka matkaan, joten käveltiin sitten noin kilometri umpihangessa.
Lunta puoleen sääreen mulla, koiralla ei jalat tainnu ihan riittääkään.
Lopulta kun oltiin auratulla tiellä, niin käveleminen oli jotenkin outoa,sellaista kuin olisi ilmassa koipiaan liikuttanut.:)
Rassekin nosteli jalkojaan samaan tapaan kun hangessakin. Mutta kyllä teki hyvää.
Suosittelen.