Lupailin niin rehvakkaasti illaksi jotain, nyt on sanaton olo. tai sanoja on, mutta niiden saaminen edes jotenkin järjelliseen järjestykseen ei taas tänään tunnu onnistuvan, ei sitten millään.
Joten kirjoitan mitä näppikseltä sattuu tulemaan.

Tuo kävijämäärä, onhan se suuri ja huikea, mutta sen olette käynneillänne tehneet mahdolliseksi.
Minulla on ollut onni päästä kanssanne seuraamaan tuota kangasvuokkoa, joka taisi jäädä sen paikan viimeiseksi, koska metsätraktorit ovat telaketjuillaan rikkoneet juuri siitä maanpinnan todella pahaksi. Surullinen olo tuli kun siitä kulki, vaan luonto on luontoa, siellä pätee kovat lait.
Toivotaan kuitenkin tuon pienen sitkeän kaunottaren toipuvan.

Sitten tuli salomoninsolmut joista väkersin ohjeen tapaisen tänne, jos olisin tajunnut minkä suosion tuo tekniikka saa niin toki olisin paremman tehnyt.

Kuinkahan monta huivia tuosta ensimmäisestä ohjeesta alkaen on tätä kautta virkattu? En edes tiedä omien tekemieni määrää, pitäisi kait laskea.

Nämä kaksi asiaa ovat varmaan olleet ne joiden ansiosta teitä kävijöitä on ystävikseni tullut. Olen oikeastaan ihan liikuttunut, kun asiaa ajattelen. Niin monenmonta ja ympäri maan ja maailman.

Tein teille oman kiitoskortin, olkaa hyvä


329986.jpg

21.1 tulee vuosi täyteen. En ole yhtään kilpailua vielä järjestänyt, mutta siihen kohtaan lupaan jotain. Mitä se on en juuri nyt vielä tiedä.
Kanssanne on mukavaa. Kiitos