Aamulla vesisateessa, pimeässä reippailtiin niin iloisina koiran kanssa. (Nii varmaan).
On tämä kanssa talvea, onneksi oli jouluaikaan kuivempaa.
Töihin lähtiessä en ollut uskoa silmiäni, kun maa oli valkoinen ja lisää lunta tuli jalkarätin kokoisina hiutaleina. Märkää lunta.

Puoliltapäivin näytti jo tältä:

325598.jpg

325601.jpg

Lämpötila nollassa, ja minun piti vielä kävellä töitten jälkeen kylille postiin ja Kelaan.
Oli siellä kaamea loska, jalat litimärkinä (ei tietenkään saappaita jalassa) kotiin.

Iltalenkille kun lähdettiin oli Rassen ilme näkemisen arvoinen pihalla. Ensin touhuissaan paineli ulos ja pysähtyi kuin seinään,
mitäs tää on, jotain outoa...voi jeeeeeeeeeee lunta, ja sitten alkoi hillitön kieppuminen ja mäenlasku ja riehuminen. Pihaan ei saanut jäädä yhtään neliötä koskematonta lunta. :)

Niin menihän se ensimmäinen päivä tänävuonna töissä ihan mukavasti. Muutamasta kranssista karistelin viimeisetkin neulaset pois ja katselin, että oikeastaan niistä saa ihan hyvännäköisiä kun maalaa ne rangat ja koristelee pääsiäiseksi. Eipä heitetty roskiin.

Keskustelukerholle saatiin mielestäni hyvä idea teemaksi tälle keväälle. Syksyllä keskusteltiin perinteestä, perinnetarinoista ja koetettiin asetella paikkoja nykypäivään. Nyt otetaankin aiheeksi "Muutos."
Porukka tuo nuoruuden kuviaan, tehdään niistä "näyttely" sitten saa arvailla, kuka kukin on.
Lisäksi "tältä näytti katu se ja se silloin ja tältä se näyttää tänään" tyyliiin rakennuksia paikkoja jne. Ryhmätöinä ja niistä keskustellen.
Vitsi mähän ihan innostun taas.