Pieni lievästi kehitysvammainen poika istuu lattialla pyörittäen pientä punaista autoaan. Vilkaisee joskus aikuiseen joka on lähellä ja neuloo kai sukkaa tai lapasta.
Homma näyttää kiinnostavalta ja hänkin haluaa "tommoset". Etsitään siis lankaa kerä,.... ei kun iso kerä pitää olla. Puikoksi turvallisemmalta tuntuva virkkuukoukku, ei yksi riitä tarvitaan toinenkin, kolmanteenkin vielä laskupää riittää, mutta sitten ollaan tyytyväisiä.
Tunti jos toinenkin vierähtää, kun kaveri "neuloo". Koukut kiemurtelevat ja lankaa sekaantuu mukavan näköiseksi mytyksi. Kuuluu vain hiljainen mutina "oikein, nurin, oikein nurin" . Kysyttäessä mitä siitä tulee, saa hermostuneen vastauksen "Taas meni sekaisin".

"Oikein nurin, sekaisin".
Siitä tuo kummallinen blogin nimi. Täälläkin on kaikkea sekaisin, on oikein ja nurinkin.
21.1.2006 klo 22.53 on ensimmäinen postaus kirjoitettu ja uudelle tuntemattomalle tielle lähdetty.
Paljon uutta opittu ja monia monia uusia ihmisiä opittu tuntemaan. Tämä on ollut hieno vuosi, hieno kokemus ja suosittelen niitäkin jotka eivät vielä ole uskaltautuneet rohkeasti vaan aloittamaan.
Jokaisen viestin näpyttelee ja lukee ihan oikea ihminen siellä jossakin oman koneensa äärellä.

Olen mahdottoman huono järjestämään kilpailuja joissa pitäisi asetella ystäviään johonkin järjestykseen, mutta kun ei ole mahdollista kaikkiakaan palkita niin 22.1 puoleen yöhön mennessä paikalla käyneet ja merkkinsä jättäneet osallistuvat arvontaan.

352620.jpg

PS. tuossa on vaan muutama (43) satunnaisesti valittua blogiystävää.