Pakkasta ja aurinkoa. Ulkoilua ja käsitöitä. Oikein mukavaa oleilua. Tunnitkin tuli valmisteltua ensiviikoksi. Voin olla suht' tyytyväinen päivääni.

Kaiken päivää on pritteri "laulanut" kun on sylkenyt ulos paperin toisensa jälkeen ja siinä sivussa on kertynyt solmuja tilaushuiviin.
Aloitin aamulla kolmiota Woolista, hidasta mokoma virkata kun on ohutta ja taas tottui tuohon Teddyn paksuuteen ja nopeuteen.
Pari pontzoa olen viime viikolla Teddystä tehnyt ja yhden kolmiohuivin, mutta ei niitä tullut kuvattua, mikä lie unohdus iskenyt. Vai olisiko ollut se hollantilainen VanHuus joka yrittää vaikuttaa meikäläisen elämään. :)

Päivälenkki tehtiin ovelasti kiertäen RobinHoodin kautta jospa vaikka siellä olisi valkeaa Teddyä. Eipä ollut, oranssia kyllä, mutta en nyt sitä halunnut.(parin päivän päästä taas manailen, et miks en ottannu )
Jouluiset tavarat olivat vallanneet kaupan ja se oli niin täynnä ja sekaisin, että äkkiä pois, joululaulut ei sentään vielä soineet.
Kyllä ihmiset niitä joulukoristeita ostelivat, joten ei ne siellä turhaan olleet.

Ulkonakin kun oli oikein joulukorttimaisemat kuuraisine koivuineen ja lumisine havupuineen kirkkaassa auringonpaisteessa.

249400.jpg

Kyllä siinä jouluisia ajatuksia voi syntyä.