No niin, onkos sitä palattu takaisin normaaliin päiväjärjestykseen? Pahimmista vieroitusoireista selviäminen on alkanut.
Tänään kuitenkin kokoontui käsityöpiiri, mukana 12 pulisijaa ja käsillään jotain tekevää. Solmut on nyt opittu ja palattu taidokkaitten omien töiden pariin. Näytillä oli kuitenkin salomoninsolmuilla hyvin ohuesta langasta tehty kolmiohuivi. Kyllä se oli kaunis, upea tummansininen väri ja oikein pienillä tasailla lenkeillä tehty. Valitettavasti en saanut siitä kuvaa. :(

No, tyydytään näihin omiin tekeleisiin. kaksi pipoa nyt tehty sama malli tämä on ruskea (jos ei kuvasta erotu :) ) ja toinen oli tumma turkoosi. Niistä Cittarin Teddyistä tehtyjä.

269765.jpg

Sellaiset pitkät huivitkin on olemassa.

Haarukkapitsihuivin aloitin viikonloppuna tänään en ole ehtinyt sitä tekemään yhtään, mutta alkuun on päästy ja kun keskeneräisen kuvaan tänne, niin tulee pakottava tarve saada se valmiiksikin nopeaan.
Vahinko vaan, että on myyjäiset kuun lopulla ja niiden järjestely vie aikaa.

269766.jpg

Pikkasen tästä päässee jyvälle mitä on tulossa.

Vaarallisesti vaan tänään tuo ristipisto/kanavatyö/pitkäpistokärpänen pörräsi ihan liki, yritin parhaani mukaan väistellä, etten olisi saanut uusintapistosta. Kirjontaakin oli ja niin kaunista pyyheliinapeitettä tuli että ai ai