Olen eilisen ja tämänpäivää pyöritellyt numeroita ja kirjoitellut raporttia sun muita koosteita erään hankkeen loppuraporttiin. Yhtään en ole käsityihin ehtinyt /jaksanut paneutua ja selkeitä paniikinomaisia vieroitusoireita on havaittavissa
Tänä iltana päätin tehdä vaihteeksi salomoninsolmuja. kapeita huiveja menisi sen mitä meikäläinen ehtii värkkäämään.
Onneksi siinä ei pahemmin tarvitse laskea, yhtään ylimääräistä numeroa en n nyt halua nähdä.

Illalla käveltiin aika pitkä lenkki Rassen kanssa ihan hissuksiin, ei se helppoa ollut ja aina hän välillä pysähtyi lepäämään, mutta halu mennä oli suuri ja siksi annoinkin päättää suunntaa ja vauhtia.
Mietin siellä, kuinka keväällä ja alkukesästä suunnitelmisssa oli niin retkeilyä ja samoilua kaiken kesää. Kovin on pieniin jääneet meidän retkemme. Rassen sairastaminen ja nämä "viileät" kesäpäivät ovat muuttaneet suunnitelmia. Vesipullo ja kuppi matkassa tänäänkin liikuttiin.
Katseltiin tovi kauniita suuria eläimiä, jotka pitivät outoa ääntä. Raviradalla oli ihan oikeat ravit. Hevosia ja autoja oli paljon. Eipä ole Heinolan raviradalla moista näytelmää nähtykkään vuosikausiin.
Kyllä siellä on kaikenlaista muuta ollut, yleensä kovaa pärinää.

Mitähän laittaisi kuvaksi, kun kaikkialla on kuivaa ja kuolletta. Löysin yhden kuvan joka on otettu heinäkuussa ja sen mukana,
 oikein paljon onnitteluja nimi- ja syntymäpäiväsankareille sekä ihan jokaiselle.

148019.jpg

nyt käsitöiden pariin jotta huomenna olisi jotain uutta. :)