Viimeinen kokonainen päivä kun tyttä on täällä joten pitihän sitä lähteä Lintutalolle Pacoa moikkaamaan.
Paco on vanha Harmaapapukaija joka juttelee mielellään jos nyt on sillä tuulella. Pyytelee ihmisiä saunaan ja viheltelee. Joskun parivuotta sitten olin tyttöjen kanssa siellä ja Tiia söi jäätelöä. Paco komensi: " Syö nätisti", "Älä sottaa", Kun jäätelö oli lopussa tuli kommentti " Oliks hyvää?"  Myöhemmin kuulin, että lintu on kova jäätelön perään ja tekee melkein mitä vaan sitä saadakseen. :)
Paco on ollut Lintutalolla vuodesta 1984 asti. Toinen yhtä kauana siellä asunut on Ariel joka on Lintutalon mannekiini.Laji on ara, mutta en muista sitä värimääritelmää, kun niitäkin on useampia.


131466.jpg

Mukavaa siellä taas oli ja parasta , että sain "tilattua" aitoja sulkia unisiepparia varten. Noudan ensi viikolla. Ne on turvallisia ja puhtaita häkkilintujen sulkia  pöllöä, haukkaa, huuhkajaa. Kotkaa ei nyt sattunut olemaan. Saa nyt nähdä mitä sieltä ilmestyy :)
Tämän kaunottaren haluan vielä esitellä teille.
131465.jpg

Aivan kuin hän hymyilisi :)

Haarukkalenkkiketju on nyt  350 lenkkiä pitkä. Tekeminen on ollut vähän pätkittäistä, kun ollaan tässä touhuttu kaikenlaista. Kyllä se siitä kehittyy aikanaan.