Aamulla heti aloitettiin "sisustamaan" parveketta. Olohuone on nyt autio ja tyhjä kun siirsin kaikki kukat parvekkeelle. Sain kerrankin kunnolla siivottua tämän kesän aikana, ikkunankin pesin.
Rasse jo katseli huolestuneena jotta jääkö hänelle tilaa lainkaan parvekkeen lattialla. Hyvin löytyy ja tuolikin saatiin ihan oikealle paikalleen.
Lähdin puoliltapäivin katsomaan  uutta lankakauppaa ja onnekseni omistajakin oli paikalla. Tutkimme yhdessä lankaluetteloita ja värikarttoja, mitä hän tilaisi myyntiin. Loistava palvelu pikkuputiikissa jossa langat ovat sivuosassa, mutta kuitenkin. Piakkoin sieltä saa hieman erikoisempiakin lankoja. Tekstiiliteollisuuden, Vuorelman, ja mikä se nyt olikaan se norjalainen.....en  nyt taaskaan muista.
Mutta sitä Kitten Mohairia en saanut, värejä ei ollut ja muutenkin oli niin vähän hyllyssä, joten jäin odottelemaan kunnes tulee.

Jotta ei olisi ihan synkkää niin parvekkeen yksi nurkka, ja kukka.
137994.jpg

Huomenaamulla sitten mennään kuulemaan lääkärin mielipidettä. Pikkusen ja ei niin ihan pikkusenkaan mua jännittää. Kaikkeen olen henkisesti varautunut, jos siitä nyt mitään hyötyä on.
Nyt nauttimaan auringonlaskusta parvekkeelle ja mukaan kuppi kuumaa teetä.