(näppivirhe heti alkuun)
Niin tänään on Heinolassa kesä avattu virallisesti, monenmoisin menoin. Itse emännöin asukastuvalla, "keskeneräistentöitten" näyttelyn, "työnäytösten" kahvittelun ja musiikin parissa.
Eilen niin polleena uhosin, että ei nyt enään vähään aikaan salomoninsolmuja, mutta kummasti tämä taas
näyttää tutulle....
91152.jpg
Sen eilinen huivi meni ennenkuin ehdin edes laittaa esille, ja lisää toivottiin, joten Nallesta nyt sitten kokeillaan ja ihan kivan näköistä pintaa tuleekin.
Tuo "keskeneräistentöitten näyttely" oli tosi mainio. Siis kuinka pienestä joskus se työ jääkään paitsi ja seisomaan ties kuinka pitkäksi aikaa.
Tarinoita töillä oli monenmoisia. Yhden esimerkin voisin kertoa.
Työnä oli virkattu lapanen, toinen jo valmiina ja tästä toisesta puuttui kärkeä muutama kerros (3-4) ja peukalo. Olisi pitänyt purkaa yksi kerros, mutta kun ei heti tehnyt niin se jäi ja lapanen odottaa lopettamistaan vieläkin. On odottanut jo neljä vuotta. :)
Työnäytöksinä oli kahvipusseista tehty tähdenmuotoinen pannunalunen, kinnasneulatekniikka ja sitten meni sellaiseksi tuo salomoninsolmutekniikkakin. Niin ja maalattiin siellä tosiaan lasiakin ääriviivatarrojen avulla. Kiinnostusta syksynkäsityöpiireihin oli ihan kiitettävästi.
Mutta kyllä minä sen kukkapontzonkin vielä teen tänä kesänä. (tulikohan luvattua liikaa)