Pistäydyin tänään käsityöryhmän "kokouksessa" etukäteistiedustelemassa olisiko mahdollisesti joitain keskeneräisiä töitä olemassa. Tarkoitus on pystyttää "keskeneräisten töitten näyttely" kesänavaisiin jotka on 27.5. Osuva hupaisa nimikin pitäisi keksiä. Ideoita vastaanotetaan kiitollisuudella.
Niin, että oliko niitä keskeneräisiä töitä. Sain mahtavat hörönaurut kun kysyin, _kyllä niitä kuulema on_.
Yksi oli poikkeus joukossa hänellä ei ollut kesken kuin tekeillä oleva työnsä. Täysin poikkeava yksilö.

Sain myös työn alle pitsikauluksen jota teen 1,25 koukulla. Karmeeta, koskahan viimeksi noin pientä koukkua olen käsissäni pitänyt. Jos tuo kaulus vielä joskus valmistuukin niin sitten on ihme tapahtunut.
No seuraillaan, koetan laittaa kuvaa, kunhan sitä nyt on senverran edes tehty että kuvasta erottuukin jotain. Ei pitäis hullua yllyttää.
Ohje on 6/1990 Suuressa käsityökerho lehdessä. 
Olihan mukava selailla tuota vanhaa lehteä, kun muisti että tuon olen tehnyt ja taisin muuten tehdä tuonkin. Siellä oli liina ja verhokappa jotka olin virkannut ja tuulipuvut jotka muistan ommelleeni. Nuo nyt ainakin.

Niin ja kyllä se salomoninsolmuhuivi on vielä minulla. Leenukka tuolla kommenteissa oli jo ehdottamassa vedonlyöntiä siitä että saanko sen pidettyä itelläni. Ei se kaukaa hakennu ettei tänään mennyt, mutta onnistuin kuitenkin sopimaan jotta jospa tekisin toisen , kun tää on ensimmäinen ja vähän semmonen harjoituskappale.
Olisiko muita ennustuksia? tuntuvat menevän aikasta liki :) :)