Kevätsade tekee kesää ulkona, kyllä sitä on toivottukin. Kunhan ei nyt tavakseen ottaisi ja ihan ylenaikaa ropisisi.
 Suunnittelin tässä tänään, (kertoovat, että hyvin suunniteltu on puoliksi tehty) että jospa viikonlopun aikana väsäisi tuonne parvekkeelle sen "seinävaatteen" noista koivunrisuista. Ensin aattelin tehdä sellaisen pyöreän ja siihen keskustaan paperinarusta lehtiä, hiemankuin auringonkukka, en vaan oikein keksinyt miten sen muodon saisi pysymään kauniina.
Pelkästä paperinarusta viimekeväänä noita auringonkukkia tehtiin. Kauniita kyllä, mutta se aukominen...huh.
Kaikki mitä tänä kesänä partsille laittaa pitää olla helposti siirrettävissä sisälle, koska jossain vaiheessa tulee parvekeremontti ja se on kuitenkin tyhjennettävä. En kuitenkaan ajatellut  koko kesää katsella tyhjää parveketta, koska mun tuurillani ne tekee remontin vasta lokakuussa.
Tuo parveke on siitäkin ongelmallinen kun ei siihen aurinko paista kuin vasta juuri ja juuri ennen laskemistaan. Kukkivat kukat ei oikein viihdy siellä. Yrttejä haaveilin sinne istuttaa, liekö onnistuvat.

Yksi asia siellä kuitenkin on oltava ja se on Rassen oma tuoli. Pitäähän hänen päästä katselemaan kaiteen yli maisemia ja pitämään vahtia. Mukava siellä on juoda iltateensä ja katsella auringonlaskua.
Olkoon tämä nyt sitten parvekkeen uuden ilmeen perustamisasiakirja.