Jotenkin nurinkurinen päivä. Kevättä odottaessa pitäisi jo keskittyä suunnittelemaan syksyä. Ei apua, muutenkin aika menee kuin siivillä ja vielä ajatuksissa pitäisi "nopeuttaa".
No tottahan se on, ajoissa on suunnitelmat oltava valmiina hankintojen sun muiden kannalta, tuntuu vaan niin hassulle jo nyt aloittaa. No eiköhän se tästä.

Iltalenkillä vastaan tuli mieshenkilö suuren muovikassin kanssa, käveli keskellä jalkakäytävää, eikä aikonutkaan väistää.
Minä koiran kanssa penkan vieressä, koiran joka piehtaroi lumessa häsläsi mun ympärilläni koettaen saada viestitettyä, että "haluaisi sinne pidemmälle, tuonne kadun yli". Tuota viimeksi mainittua juuri kuin kyseinen ihminen oli kohdalla. "Hui mikä kauhean näköinen koira ja hyökkäilee ihmisten päälle" 
Rasse häntä heiluen katselee minua, eikä sitä miestä.
No jatkettiin matkaa, en sanonut mitään, mutta tämäpä tuleekin perässä ladellen uhkauksia kuinka "ampua tollaset pitäs, kyllä minä sen voin tehdä". Käännyttiin takaisin, jolloin herralle tuli kova kiire jonnekkin. :)
Huoh. kaikkia meitä on. Kait tuo nyt sitten on niin pelottavan näköinen.

Sitten siihen huiviin, en tiedä kehtaanko enää sanoakkaan, mutta purin taas pari kerrosta. Siinä keskellä on kuvio erilainen ja kun ajatuksissaan sitä virkkaa niin taas oli jäänyt yksi pylväs pois, kun en huomannut olevani just siinä kohtaa. No nyt merkkasin sen joten jotain toivoa voi olla....
Tämä on nyt hieman tylsä kun ei ole kuvaakaan, mutta huomenna taas, lupaan kuviakin.
nyt äkkiä petiin et ehtii tän vuorokauden puolella.