Tämä päivä on ollut taas menoa paikasta A paikkaan B ja jossain välissä käynti paikassa C.  Koiran kanssa löydettiin mukava kuvaus aihe, mutta tietenkään ei kamera ollut mukana. Huomenna jos keli on hyvä niin kokeillaan uudelleen.


Ilta on ollut hiljentymistä tavallaan. Olen koko illan suunnitellut ja tehnyt suruvalittelukorttia ja adressiin liitettävää tervehdystä. Lisäksi muokkasin vainajasta kuvan pöydälle. Sopivaa ei ollut joten jouduin "irrottamaan" isommasta kuvasta.

Kun tuolla kaappeja pengoin löytyi jotakin jonka olin unohtanut ihan tyystin tykkänään.
47826.jpg

Olen saanut työn joskus toistakymmentä vuotta sitten joululahjaksi.Hieman sitä on pistelty, mutta "muutama" pisto sentään puuttuu. Ainakin osa langoistakin oli tallella. Aika näyttää tuleeko tuosta milloinkaan sitä miksi se on tarkoitettu, vai meneekö keväiseen "keskeneräisten töitten näyttelyyn".
Niin no, voihan se sinne mennä jokatapauksessa, en kuitenkaan edes ajattele nyt sen tekemistä.....tai jos ihan pikkuisen ajattelen niin ei ole ihan huono omatunto.
Ja näin sain teille sen kuvan jonka lupasin eilen. Tuosta kortti hommasta en halua kuvia juuri esitellä. Ei vaan ole minusta sopivaa.
No huomenna on uusi päivä. Aurinko paistaa linnut laulaa ja tikkakin koputtelee jo kiivaasti vaikka aamulla oli -27 astetta pakkasta. Brrrrrrrr.