Tämä päivä on ollut aivan erinomainen. On ulkoiltu oikein urakalla, kauniissa säässä. Käveltiin sellainen 8 km lenkki päivällä ja pienemmät aamulla ja illalla. Huomenna taas tietää kävelleensä, kun on jalat kipeinä.

Muu aika onkin sitten mennyt koneella. Innostuin noiden kuvien kanssa oikein todella ja aloin toteuttamaan jo pitkään mielessä ollutta ajatusta. Tarkoitus olisi scannata kaikki tai ainakin lähes kaikki paperikuvat koneelle ja koota sellaiset tarina-albumit lapsille. Kuvia, ajasta ennen heidän syntymäänsä, isoisovanhempia ym.ym.
Maisemia, muistikuvia kerrottuina juttuina  Tietenkin koko heidän elämänsä ja sieltä joitain mieleen tulevia muistoja.
 Urakkaa kyllä piisaa. Kuvittelin, että minulla on valokuvat ihan mukavasti järjestyksessä albumeissa. Erehdyin, aina löytyy jostakin joku joka kuuluisi jonnekkin väliin.
Osa tai oikeastaan suurin osa kuvista on mennyt jo huonoiksi joten niiden korjaaminen on melkoisen aikaa vievää, mutta minä satun tykkäämään kuvankäsittelystä.
Kaikkia ei kertakaikkiaan pysty pelastamaan ja se harmittaa.

Tässä yksi koe sivu,
49200.jpg

Sitä onko tuo lopullinen, ei vielä tiedä.
Nyt on käsi kipeänä, kun  hiiri on hiukan huonossa paikassa ja kättä pitää jännittää tehdessä. Mieli tekisi vielä jatkaa, mutta kaipa se on viisainta suunnitella nukkumaan menoa pikkuhiljaa.
Kyllä minä hieman  illalla virkkasinkin, kun vaihdettiin kuulumisia mesessä kaverin kanssa.
Koetin olla tarkkana, ettei isompia mokia enään tulisi.:)
Ilmeisesti käy niin, että joudun vaihtamaan hommaa välillä, kun pitäisi se ponzo tehdä ja sillä on päivämäärä jolloin pitää olla valmiina.
Pitänee rationalisoida :)