Jaaha, tänään sitten kertoillaan kuinka helmeilyt sujuivat ja mikä onkaan se kryyli. Uuden työnkin aloitin. Juu, ei se valkea huivi valmisole......ihan vielä, mutta tuo mohairpontzo halusi, valmitettavaksi juuri nyt tähän väliin.
Toki sitä on lenkkeiltykin taas kauniissa keväisessä säässä.

Helmeily, eli helmitöihin opastus käsityöryhmäläisille oli oikein miellyttävä kokemus. Sinnikkäitä ihmisiä, vaikka ensin ei oiekin löytynyt neulasta silmää, saati sitten että lanka olisi siihen silmään mennyt.
Työt lähtivät kuitenkin mukavasti vauhtiin ja viikonpäästä jatketaan. Oikein mukava tunne jäi itsellekin tuosta vierailusta.

Kryyli,  niin mikä se olikaan?  Sillä on varmasti joku muukin nimi, mutta tuolla nimellä se minulle esiteltiin eilen. Se on verhoilussa käytettävä työväline. Eli sillä ne meriheinät (vai mitä se nyt on ) tasoitettiin sinne tuolin istuimeen ja koska siinä toisessa päässä oli reikä niin siihen saattoi laittaa langan jolloin niitä heiniä sitten "ommeltiin" kiinni.
Tämmöisen selityksen sain, tiedä sitten miten monta muuta selitystä on olemassa.
Se siitä.

Niin aloitin sen pontzon tänään. Katselin tuota kalenteria niin ensiviikko on melkoinen häslä viikko, joten varmistetaan valmistuminen. Niin.... ei se valkea tosiaan ole valmis....ihan vielä(kään)
50175.jpg
Minusta tämä on kaunis sininen väri. Siitä voisi tehdä jotakin muutakin tuota lankaa nimittäin on aika paljon. No, eipäs hosuta katsotaan nyt ensin. 

Pitäisiköhän näitä juttuja alkaa kategorioimaan jotenkin hmmmmmm.