Piristysruiske on kunnostanut tämän blogin keväiseksi ja uuden näköiseksi. Hänet löytää täältä  http://sivupohjat.vuodatus.net/  Hienoa että on tällaisia vapaaehtoisia ihmisiä meitä auttamassa.

Eilen illalla, iltalenkin aikaan kävelin koiran kanssa metsäpolkua, sellaista kapeaa josta nyt oli ihmisen joskus astellut. Koira juoksenteli siksakkia polun kahtapuolta, tiputteli lunta puiden oksilta ja nautti.
Oli sellainen sininen hämäryys, ei pimeää. Se valo oli kaunis, sen kun saisi jotenkin ikuistettua, mutta taitaa olla mahdottomuus. Vasta satanut lumi oli niin puhdasta ja valkeaa.

No, olen minä nyt jotain muutakin tehnyt sentään kuin haaveillut metsässä, PaintShopPro on ollut täydessä touhussa  tänään. Uusien kuvapohjien tekeminen alkoi aamulla ja niitä saan onneksi tehdä vielä muutamana päivänä. Kevään juhliin kortit pitää saada vihdoinkin työn alle. Tai siis nythän ne jo on, mutta siis  homman tulee jatkua ja valmistuakkin.  Teen sitä silloin kun on sopiva fiilis, väkisin ei siitä tule mitään, ei ainakaan hyvää.
Valkoinen kolmiohuivi on muutamaa kerrosta vaille valmis, huomenna aattelin sen päätellä. Saas nähdä...
Tuolla aikaisemmin kerroin pullosta johon piti tehdä jokin helmi koriste. Se olikin kinkkisempi juttu kuin olin aatellut. Monenlaista kokeilin, mutta tähän nyt sitten päädyin.

39504.jpg

Vaatimatonhan tuo tietysti on, mutta jotenkin kuvittelisin sen sopivan pullon ilmeeseen, tai siis muotoon, tai... en minä tiedä, mut semmonen se nyt kumminkin on.