Eikö se niin ollut, että yksi kuva puhuu enemmän kuin tuhat sanaa? Tänään on ollut oikein unelma ilma, oikein harmitti kun aika ei antanut periksi enempää kulkea kameran kanssa.


43705.jpg

Valitettavasti kuvan pienentäminen vie pois osan sen tehosta.
Se siis ulkoilusta tänään.


Käsitöille ei juuri ole aikaa valitettavasti jäänyt, kaikenmaailman muiden hommien vuoksi.
Huomenna kuitenkin olen menossa tutustumaan erääseen käsityökerhoon, joka kokoontuu kerran viikossa yhdessä tekemään käsitöitä. Kuka mitäkin. Tarkoitus olisi helle kertoilla hieman mitä mahdollisuuksia netti tarjoaa käsityöihmisille ja tutustua muutamiin alan sivuihin. Samalla hieman esittelen helmitöitäkin, jos joku innostuisi.
Kun tuossa kokoilin tarvikkeita niin naapuri tuli ja toi mielettömän laatikollisen lankoja. Kohta on kaikki kaapit täynnä joten ei tarvitse kauppaan mennä.
Novitan tilauskin on vielä tulemati. Ihmeen kauan se viipyykin tilasin jo 6.2. Varmaan huomenna jo sitten tulee, kun tässä marisen viipymistä.
Kävin tänään sellaisella pikkukirppikselläkin ja löysin ihastuttavia pieniä nalleja ja pupuja ja hiiriä. Mielessä ihan salaa pikkuisen vilahti jonkinmoinen satumetsä tai vastaava. Olisi hienoa rakennella sellainen. No, ne nyt on näitä minun ikuisuus haaveitani, niitä on niin paljon, että kiirettä saan pitää jotta elämäni aikana ehdin kaikki toteuttaa. Varsinkin kun niitä koko ajan tulee lisää.
Haaveita ja unelmia pitää aina olla. Toteutus onkin sitten eri juttu.