Posti toi tänään kirjekuoren, jossa oli ihania 3D kuvia ja servettejä. Tämä on ihan minun omaan käyttööni, toinen paketti on postissa odottamassa noutoa ja se menee askarteluryhmän tarpeisiin.
Hetihän noita piti päästä aloittelemaan ja teinkin ensimmäiset CD-kortit. Kuvaaminen on vaan hiukan hankalaa, kun ne kiiltää ja heijastaa joka suuntaan. Pitää huomenna päivänvalolla koettaa.
Koneellakin tein kortteja, yhdistelemällä useampaa valokuvaa. Täysin tyytyväinen en tulokseen ole, mutta kohtuullinen sentään.

37647.jpg

Kortti on tehty juuri tiettyä ihmistä varten ja siten ainut kappale.

Sitten ihan muuta asiaa. Tavattiin tänään iltalenkillä "ystävällinen" nuorehko mieshenkilö joka piti minulle oppituntia siitä miten koiran kanssa tulee toimia ja kuinka sitä käsketään ja komennetaan. Seisoimme polulla hiljaa koira istui minun vieressäni ja katseli kun herran koira jouksenteli ympäriinsä vapaana. Syy siihen, että koira ei antanut isännälle kiinni oli meidän, koska provosoimme hänen koiraansa olemalla siinä paikallamme.
Pyysin että ottaa koiransa kiinni, niin pääsemme menemään ohi, sillä jos lähden tästä nyt liikkeelle ja tuo koira tulee liki niin se saattaa joutua suupalaksi.
Pääsimme ohi melkoisen mutinan saattelemina. "Tommosille mummoille ei pitäs koiria enää antaa, kun ne ei halitse niitä kumminkaan. Eikä osaa kouluttaa."  Nii et silleen....

37664.jpg

Rasse, koiraparka joka on tällaisen mummon kaveriksi joutunut. :)