En minä keksinyt mitään järkevää otsikkoakaan.
Kylläpä olikin miellyttävä vierailu tänään sinne käsityökerhoon. Kymmenkunta ilosta ja innokasta ihmistä ja mahdoton pulina. Töinä näytti olevan ristipistoja , kirjontaa, hardangeria (kirjoitetaankohan se edes likipitäen noin ). Helmityöt kiinnostivat ja menenkin 14.3 ohjaamaan alkuun kaulakorun tekoa. kaikki uusi tuntui olevan kiinnostavaa ja kaikkea pitäisi päästä kokeilemaan. Kyllä se on tuo joukon voima joka saa ihmiset innostumaan. On se ryhmä sitten virtuaalinen tai ihan live elämää. Netti oli ihmemaa josta he eivät olleet juurikaan tietoisia, mitä kaikkea sieltä kautta voi saada, (muutakin kuin viruksia) ideoita ohjeita tarvikkeita jne.
Kortit ja niiden tekeminen erilaisilla tekniikoilla kiinnosti myös monia, myöhemmin pidetäänkin joku korttipäivä, jos minä jostain löydän sellaisen ajan mitä moinen rupeama vaatii.

Olen kuullut sellaisen sanonnan, että "kertaus on opintojen äiti". Sitä on sitten tullut noudatettua sen huivin alkusenteillä. On se kumma, ettei aikuinen ihminen malta lukea ohjetta kunnolla vaan tekee ja purkaa ja taas tekee saman huolimattomuus virheen ihan helpossa mallissa.
tolla "kertaamisella" olisin jo virkannut huivin valmiiksi.


44049.jpg
Lankana on siis Nalle. Ohuempaakin se olisi voinut olla, mutta ihan mukavalta tuokin vaikuttaa. Nopea tehdä. (siis jos ei joka toista kerrosta tee kahteen kertaan)
Muuten, naapuri toi taas lisää lankoja, mukana oli myös kanavatyö lankoineen ym. ym.
Koetan huomenna saada aikaseksi punnita ihan kurillaan tuon määrän.
Tarvitsee ilmeisesti hankkia yksi kaappi lisää. Vaatteet ei enää mahdu vaatekaappiin vaikka veis osan kirppiksellekin :(