On sitten väkerretty oikein urakalla erilaisia pääsiäismunia. Askartelijoita ei kovin montaa ollut, mutta intoa sitten jokaisella ainakin kahden edestä. Osa näpräsi sitten kortteja ja 3D oli sielläkin kova sana. Nyt kun täältä loppuu ainut kauppa mistä noita kuvia on saanut niin päätettiin koota ryhmätilaus ja tilata netin kautta sitten jokaiselle sellaisia kun haluaa.
Tiimari on ottanut myös 3D kuvat valikoimiinsa, mutta ne on luvalla sanoen onnettomat.

Aloitin myös uuden hartiahuivin virkkaamisen Butterflystä. Katsotaan nyt miten se edistyy, en ole pitkään aikaan tehnyt tuollaista paloista koottavaa huivia.  noh, enhän minä ole mitään muutakaan tehnyt pitkään aikaan, siis virkkaamista. Montakohan vuotta tässä olikaan väliä.......jotain 6-7 ainakin. Sitten tuli Ihan Itse ja loppua ei ole näköpiirissä tälläkään saralla :)

Tänään on myös ulkoiltu oikein kunnolla, keräsimme  Rassen kanssa koivun oksia tuolta metsästä, kun siellä kaadetaan puita. Rassella on vaan tuo käsitys siitä mikä on risu, niin hieman epäselvä kun raahasi minulle aina sellasia käsivarren paksuisia metrisiä karahkoita. Ilme oli sen näköinen, et " eiks nää muka kelpaa, en mää tommosia pikkurisuja sulle kyllä viitti kantaa".  Siitä vaan kiinni tukkipuun tyveen.

Hauskaa meillä oli ja ohitse menevillä hiihtäjillä riitti ihmettelemistä. Minulta katosi lapanenkin siinä souvissa, jonnekkin sinne, kyllä se keväällä löytyy. :) Harmi vaan ettei ollut kameraa mukana, (tai oikeastaan hyvä, olisin vaan hukannut senkin). Olisi vaan saanut monta hauskaa kuvaa jälleen.