Joskus , tosin onneksi hyvin harvoin minuun iskee kummallinen mielenhäiriö, jolloin on aivan pakko puunata, putsata, järjestellä uudelleen, kappeja, nurkkia, pöytiä ym. ym.
Siihen kun sitten yhdistää huonekasvien nyppimisen ja kääntämisen ja vääntämisen  niin menee koirakin sekaisin ja siirtyy parvekkeelle rauhaan. Tosin tänään oli ihan pakko myös jotain järjestellä sielläkin.
Oli muuten ihana ilma, ulkoiltiinkin monta tuntia, siis yhteensä. Kolmessa sopivan mittaisessa pätkässä, ettei vaan putsauskohtaus olisi mennyt ohi.
Illalla naapuri sitten toi _pyykkikopallisen_ jämälankoja, palatossuja varten. No onpahan tiedossa  mitä tehdään kevään aikana.
Valkoisen verkkohuivinkin sain valmiiksi tuossa illan aikana, mesessä jutellessa.Mustan samanlaisen tein tuossa vähän aikaa sitten. Nyt kun ei Novitan paketti ole vielä tullut niin jämälangoille tuleekin heti käyttöä.
Oikeastaan olen tyytyväinen päivääni. Kämppä on puhdas ja siisti  (no tiskit tietty, mut ei niitä lasketa....eihän ) jotain saatu valmiiksikin. Ihan hyvä päivä.  Wuff.