Mitään näkyvää en saanut aikaseksi. Aamulla ihailtiin kirpeässä pakkasessa auringon nousua. -30 oli mittarissa, mutta mukavaa oli kävellä ulkona. Koiralla vaan tassut palelee, niin ei voi pitkiä lenkkejä tehdä.
Olen koettanut kehitellä malleja askarteluihin keväämmäksi, pitäisi noita riippakoivun oksia kerätä jo varastoon parvekkeelle kransseja varten. Pieniä luutia, siis sellaisia koristeluutia aattelin myös teettää.
Haaveilin, josko olisi jostain löytynyt vielä joku joka osaisi tehdä vanhan kunnon varpuvispilän ja luutakin olisi kiva. Ne olisivat hyviä työnäytösluonteisia tapahtumia joihin toki voisi osallistua kokeilemalla itsekkin tekemistä.
Tämä on ollut oikein sellainen päivä josta isä aikoinaan sanoi että: "Aika kuluu aatellessa, päivä päätä käännellessä."
Näin aina kun mun pitäisi tehdä jotain tylsiä paperihommia. Lykkään niitä kunnes sitten on ihan pakko, eikä siihen sitten loppupeleissä kulukkaan niin paljoa aikaa kun alkuun pelkäsi.
No, huomenna on uusi päivä ja eiköhän taas hommat luista.
Niin juu, suunnittelin  mä myös uutta väritystä olkkariin, ja miksei muuallekkin. Tuo valkea/ viininpunainen/ metalli/ musta alkaa jo kyllästyttää. Nää mun suunnitelmat vaan tuppaa olemaan sellaisia toteutumattomia (olipas vaikea sana ) ikuisuus projekteja. Ehtii tulla jo uusia ideoita ennenkuin entisetkään toteutuu.