Tämänpäiväisessä palaverissa sitten selvisi millaisia pääsiäisaskarteluja tuolla asukastuvalla tänä vuonna pidetään.
Yhtenä on samat pörrötiput kuin viimekeväänäkin. Lisäksi pääsiäismunia erilaisilla tekniikoilla, jotta koppuraisemmillekin sormille löytyy sopivaa näpertämistä. Koivunrisuista muutama ovikoriste, oli se sitten kranssi tai joku muu.
Siinä sitä onkin askaretta, mallit ensin näytille ja toiveitten mukaan eteenpäin. kolmenviikon päästä olisi ensimmäinen rupeama.

Pörrötipu olisi tämän näköinen:

33728.jpg

Uusi pullokin tuli taas koristeltavaksi helmillä. Porukka ei vaan oikein tunnu ymmärtävän ettei ne nyt ole ihan tosta noin vaan tehty. Oma hommansa on niissäkin, suunnitteluineen ja tekemisineen.
Tuosta työn arvostamisesta tulikin tänään taas juttua, kun eräs yli 70v mummo  oli tehnyt kinnasneulalla kolmet kintaat, työn jälki erinomainen. Hän lahjoitti työnsä tuvan hyväksi myyntihyllyyn ja niille sitten hintaa etsittiin. Ensimmäinen ehdotus oli 10 € johon kiljuin melkein että "ei hemmetissä, aatelkaa nyt edes vähän. Mikä työ noissa on". "Eihää lapasetkaan maksa kun jonkun 8 € " tuli kommentti.
Mielestäni, jos joku lahjoittaa työnsä ja siihen käytetyn materiaalin on sitä työtä arvostettava aivan samoin kuin jos hän itse olisi myyjänä.  En taatusti tekisi neulakintaita lahjoitukseksi sellaiseen paikkaan jossa ne myytäisiin kympillä eteenpäin.
No sitä mikä kintaitten hinnaksi sitten tuli en vielä tiedä, lähdin aiemmin pois ennenkuin asia selvisi.