Täälläkin hehkutin uuden liikkeen erinomaista palvelua, kun oltiin valmiita tilailemaan lankaa juuri asiakkaan toiveiden mukaan. Kovasti omistaja kirjoitteli ylös ihania erikoisia lankoja joita katseltiin kartasta. No olen käynyt siellä jo muutamankin kerran ja aina on hyllyt yhtä tyhjät. Tänään sitten piti olla tummanpunaista Kitten Mohairia hyllyssä, vaan kuinkas sitten kävikään.

Niin just, ei siellä ollut, oli kyllä lankoja tullut ja Kitten Mohairiakin, mutta ei juuri tuota väriä. Lupaus että tilataan. Kiitos, mutta nyt kyllä en odota vaan tilaan netistä tai vaihdan lankaa.
Hintakin oli tässä odottaessa noussut jo 40 senttiä kerälle.
Eipä tuota kauaa jaksanut harmitella kävelin pari korttelia ja löytyi jotakin aivan ihanaa.

163378.jpg

Mohair Luxiin on tullut uusia upeita värejä, tuossa yksi. Tästä tulee solmuilla kolmiohuivi liikkeeseen esillä pidettäväksi. Varmasti tulee vielä monta muutakin huivia. Jospa vaikka se haarukkapitsihuivikin.
Miksen mä tota heti tajunnu.

Ale koria penkoessani löysin nauhalankoja montaa eri väriä. Pitihän niitä kerätä. Kapeita pitkiä huiveja on kysytty nyt niin paljon. Nämä olivat euron kerä.

163376.jpg

Niin, että on sitä taas lankaa. 
Seiskaveikoille en vielä löytänyt mieleistäni raitalankaa tai siis olisihan niitä ollut, mutta tuolla oli kyllä niin suolaset hinnat, että pisti miettimään. Jospa ensiviikolla, ellei muualta löydy edullisemmin.

Ja mitä muuta sitten on tehty kuin tuhlattu.
Yksi pitkä kapea vaaleanpunainen Lollipop huivi on valmiina ja tekeillä sipulipussi narusta virkaten. Siinäkin käytän solmuja. Raskasta se on tehdä, mutta pikkuhiljaa. Kuva sitten kun on valmiina.

Joten kaiken kaikkiaan ihan hyvä päivä ja loppuviikolla ehtii taas tekemään käsitöitäkin paremmin.